Tuesday, July 5, 2011

LELAKI KE WANITA KE SEMUA SIBUK NAK BESARKAN TETTT!!!

Salam semua...

Abg yen baru lepas lunch makan nasi ngan tomyam dah sup cendawan... mak masak la sebab abg yen kan jaga kedai hehehe... yang penting perut dah kenyang dan hati gumbira so boleh la wat entri baru hehehe... cuba korang baca tajuk entri tu, agak-agak ape ye? hmmm!!! 18sx kah? no no hanya kedengaran seperti itu tapi ianya bukan tau hahaha...


Gambar Hiasan je

Semakin maju atau moden dunia hari ini macam-macam ragam manusia kita bole lihat dan hari ni abg yen nak try kupas sikit pasal trend besarkan asset... asset ape? paham-paham je la... ehem ehem... tak kira pmpuan ke laki ke sama je!!! manusia ni tak pernah puaskan... dah elok-elok tuhan buat dia nak lebih lagi... aiyoyo!!! yg pmpuan sibuk nak besarkan yang kat dada tu, yang kat belakang dan yang lelaki sibuk nak besarkan yg bawah tu... size doesnt mater la... yang penting berfungsi dengan baik itu sudah cukup. Tuhan dah cipta macam tu maknanya memang sesuai untuk kita lah... perlu ke nak lebih-lebih lagi? nak lawan kuasa tuhan ke?

Pastu dah buat dan merasai kesan-kesan sampingannya baru nak menyesal kan kan kan... kalau just sakit-sakit pastu bole baik boleh diterima lagi la, tapi kalo apa yang kita ubah tu jadi tak berfungsi dan membebankan kita... sape nak jawab? sendiri mau ingat la... guna ubat la, guna urutan la, guna operation la macam-macam sekarang ni... plg tak bole blah... try tengok kat-kat tiang2 lampu tepi-tepi jalan banyak je kan iklan-iklan tetttt!!! dah buat takde guna nak menyesal dah... sape stuju komen ye hehehe... aik mcm paksa lak takde lah gurau je...

Moral of the story "Bersyukurlah dengan segala kurniaan dari ALLAH S.W.T"

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories