Friday, July 15, 2011

MODEL SENSASI DUNIA: KONTROVERSI SETARAF POPULARITI

Salam semua...
Kenal tak wanita jelita ni... jelita ke? bg abg yen yes plus unik hehehe, mode gatai dah mari hahaha... dia adalah kate moss antara model terkenal dunia sekarang ni. walaupun hanya berketinggian 5"7 too short for female catwalk tetapi dia dah buktikan ketinggian bukan masalah jika seseorang model itu mempunyai keunikan dan faktor X... Keunikan raut wajahnya menjadikan dia cukup diminati jenama-jenama terkenal dunia sehinggakan dia pernah beberapa kali tercalon dalam majalah forbes sebagai anatara top model yang menerima bayaran tertinggi dunia...
kita boleh lihat pendapatan kate pada 2007 adalah sebanyak USD9 juta... Model kita boleh capai tahap ni? hmmm tepuk dada tanya selera hehehe... Selain terkenal dengan gaya dan aksi-aksi catwalknya kate juag cukup-cukup terkenal dengan kehidupan peribadinya yang cukup-cukup kontroversi... nak tahu selanjutnya? baca kat sini je lah hehehe...



Kate Moss


KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories