Friday, July 8, 2011

SEGMEN 3 PROMOSI BLOG KE 20 SALURAN: SENARAI BLOGGER

Salam semua...
Sure korang semua tak sabar-sabar nak tengok list ni kan... jangan risau sapa-sapa yang join segmen abg yen pasti ada dalam list ni ye... abg yen wajib masukkan sebab abg yen sayang korang hehehe... mane yang belum di follow oleh abg yen sudah pun abg yen follow dan hope segmen ni menjana traffik yang bagus buat semua. "BLOGGER SOKONG BLOGGER"... 

HIDAYAT FAZRIN

Senarai blogger-blogger paling sporting:
  1. http://nurfuzie.blogspot.com/2011/07/segmen-3-promosi-blog-ke-20-saluran.html
  2. http://workshopgirl86.blogspot.com/2011/07/segmen-3-promosi-blog-ke-20-saluran.html
  3. http://areyf90.blogspot.com/2011/07/segmen-3-promosi-blog-ke-20-saluran.html
  4. http://journalsukasuki.blogspot.com/2011/07/promosi-blog-ke-20-saluran.html
  5. http://kzhariff.blogspot.com/2011/07/promosi-blog-ke-20-saluran.html
  6. http://iqaqisz.blogspot.com/2011/07/promosi-blog-ke-20-saluran.html
  7. http://shafildabaharuddin.blogspot.com/2011/07/segmen-3-promosi-blog-ke-20-saluran.html
  8. http://girlishlife.blogspot.com/2011/07/segmen-3-promosi-blog-ke-20-saluran.html
  9. http://wwwhawizcom.blogspot.com/2011/07/segmen-3-promosi-blog-ke-20-saluran.html
  10. http://depalma-sp.blogspot.com/2011/07/segmen-3-promosi-blog-ke-20-saluran.html
  11. http://www.mohdkhairi.com/2011/07/segmen-3-promosi-blog-ke-20-saluran.html
  12. http://ipai-ans.blogspot.com/2011/07/segmen-3-promosi-blog-ke-20-saluran.html
  13. http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/07/segmenpromosi-blog-ke-20-saluran.html
  14. http://yumiera.blogspot.com/2011/07/segmen-3-promosi-blog-ke-20-saluran.html
Hope korang semua saling follow memolow ye wah ayat memollow hahaha... janji korang faham kan hehehe... ingat pesan abg yen sentiasalah menyokong blogger bukan menjatuhkan blogger yang lain untuk kepentingan kita ok!!!


No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories