Thursday, July 14, 2011

SEGMEN 4: TEMPOH MASA DIPANJANGKAN

Salam semua...
Berita baik untuk semua... yea yea segmen 4: mari-mari promote blog kaw3x dipanjangkan sehingga esok dan akan tamat pada jam 3pm... ramai kawan-kawan blogger yang meminta abg yen panjangkan sebab hari ni diaorang sibuk dengan hal masing-masing dan mintak sangat-sangat abg yen panjangkan tempohnya. Abg yen ni baik tau hehehe so kul 3pm sok ye segmen ni tamat, pas jumaat abg yen ready-ready apa yang patut then kul 3 trus promote semua blog-blog yang join...
kalo tak sempat gak join, takpe jangan risau-risau masih banyak lagi segmen bakal tiba hehehe... semua gempak-gempak ok... kalau nak tengok senarai blogger sporting yang dah join KLIK SINI ya...

So apa lagi tempoh dah panjang tu... jom join ramai-ramai... tq

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories