Tuesday, July 19, 2011

SEGMEN 5: BLOG REVIEW NO. 2 NASHFAHRENHEIT



Salam semua...
Nash MEMANG cukup pandai impress abg yen, simple tapi memukau hehehe... senyum abg yen time buka entri Nash pagi tadi hehehe... blogger baru tapi gaya otai, tu orang kata ada pesona kan hehehe tahniah nash. Blog yang kemas dan sedap mata memandang, ringkas plus header yang wow... tak semua orang boleh buat macam tu dan for sure nash terer bermain dengan flash... bole ajar abg yen tak? hehehe buat muka tak malu kan hehehe... by da way great job nash... u impress me very well.

Segmen terbaru dari Abg Yen. Mudah je nak join, just click banner Abg Yen dan ikut instructions.


   Apa yang specialnya tentang segment Abg Yen ni ialah korang kena guna kreativiti masing-masing untuk impress Abg Yen supaya blog korang terpilih untuk di-review oleh jejaka stylo ni. Ye, memang stylo. Tengok cara pemakaian dia pun dah nampak, kan? So, ini dia animation khas untuk Abg Yen. Hehe..


Photobucket
JOM TERJAH BLOG DIA RAMAI-RAMAI


KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories