Wednesday, July 20, 2011

SEGMEN 5: BLOG REVIEW NO. 4 EMMAEEMA

JOM TERJAH RAMAI-RAMAI, KLIK JE BANNER TU
Salam semua...
Blog review no. 4 hehehe... jom kita terjah blog EMMAEEMA... blogger baru tapi pengolahan blognya dan gaya penulisannya look profesional... tu tandanya blogger eema ni educated hehehe... tak caye? susah tau nak dapat keje sekarang ni tapi blogger eema buktikan lepas seminggu grad dia terus dapat keje... hebatkan!!! Nak kenal eema? tu cube tengok gambar kat bawah tu... lawa kan blogger baru ni hehehe... single lagi tu so cepat-cepat isi form ye manela tahu ada jodoh hehehe... gurau-gurau je eema.


Semalam sempat borak-borak jap ngan eema dalam FB so ternyata beliau merupakan seorang yang peramah dan baik... tak caya? add la fb dia... apa fb dia? nak tau pergi la terjah blog dia dulu... dalam tu semua ada hehehe... TERJAH!!!

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories