Tuesday, July 19, 2011

SEGMEN 5: IMPRESS ME AND I WILL REVIEW YOUR BLOG

Salam semua...
Abg yen kembali lagi dengan segmen gempak hehehe... sape nak join? angkat tangan!!! macam la nampak kan hehehe, abg yen ni ape la hehehe, ok-ok segmen sebelum ni korang puas hati tak? traffik ramai tak datang? dari respon-respon yang abg yen dapat memang abg yen happy sebab ramai yang komen bagitahu traffik blog diaorang dah mula naik sejak join segmen abg yen hehehe... Thanx sangat-sangat, kan abg yen dah bagitahu blogger sentiasa menyokong blogger, macam tu jugak abg yen... abg yen takkan makan sorang, kalau ada rezeki kita makan sama-sama.



Segmen mudah je, abg yen tak suke buat segmen susah-susah sebab abg yen pun tahu kalo blogger buat segmen susah-susah abg yen pun tak nak join hehehe... Segmen 5: impress me and i will review your blog... maksudnya selain korang kena ikut syarat-syaratnya apa yang paling penting impress abg yen dengan apa sahaja, blog yang terpilih abg yen akan review dan berita baik... kalau semua blogger yang join semua pandai impress abg yen so semua abg yen akan review (review yang abg yen maksudkan adalah abg yen akan buat entri khas untuk blogger terpilih)... sebulan pun sebulan lah janji mesti ditunaikan hehehe... mesti korang sayang abg yen kan hehehe...

Syarat-syaratnya:
  1. Follow ME.
  2. Follow JEJAKA JAMBU
  3. LIKE FAN PAGE ABG YEN
  4. JOIN group SAHABAT BLOGGER ABG YEN
  5. LIKE page KELAB BLOGGER POPULAR
Syarat mudah je kan just klik je keje korang... lepas klik tu setel semua syarat, then its ur time to impress me with anything... contoh la korang buat entri yang best giler pasal segmen ni ke atau korang ada kretiviti masing-masing... sajak ke, lagu ke, gambar ke its up to you. Pasal wajib guna tajuk segmen ke, link ke segmen ni ke, tag kat sape-sape tu up to you... IMPRESS ME WITH ANYTHING!!! Segmen 5 bermula jam 12am 19.07.2011 dan akan berakhir pada jam 8am 20.07.2011... lepas tu review blog akan bermula.

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories