Monday, July 11, 2011

SEKSINYER BEBO:AKU TERGODA

Salam semua...
Sure korang tertanya-tanya ni blog sape plak ni? ni blog abg yen la "HIDAYAT FAZRIN"... semalam gatai tangan sangat nak ubah layout la nak ubah macam-macam pastu abis tunggang langgang hahaha... so untuk menyelamatkan keadaan abg yen terpekasa guna header lama sebab header baru tak tau save kat mane la. Layout pn dah tukar ni... hope still kemas n hot hahaha...

Ok-ok berbalik kepada tajuk entri kita... abg yen kalo korang nak tahu memang hantu hindustan so korang nak panggil mat jiwang pun takde hal hehehe... kuch kuch hotta hai hehehe... Kareena kapoor sure ada yang kenal dan ada yang akan tanya sape tu? dia adalah adik kepada pelakon terkenal karisma kapoor dan merupakan juga cucu lagenda terkenal bollywood iaitu raj kapoor. Kira family terkaya, terkenal dan berpengaruh di bollywood. Berusia 30 tahun dan merupakan kekasih hati saif ali khan dan merupakan antara aktress simbol seks bollywood masa kini... nama kareena kapoor adalah sepanas bara yang tengah menyala... selama lebih kurang 11 tahun menjadi aktres kareena sudah menggondol 6 anugerah terbaik dalam 9 pencalonan dan sememangnya bakat kapoor yang mengalir dalam darahnya tidak bole disangkal oleh sesiapa pun. Bebo adalah nama manjanya dan bedo cukup-cukup terkenal dengan kelantanganya bercakap dan aura DIVAnya... Berminat nak tahu lebih detail pasal bebo KLIK SINI. Jom kenali bebo melaui gambar-gambar kat bawah ni...






Kalau oarang dah terkenal nama dia pun komposer wat lagu, apa yang penting best hehehe

Kalau nak ingat balik sapa kareena layan lagu ni ye... masa ni takde lah seksi mcm sekarang hehehe

Nak tengok gambar kakak dia si karisma kapoor? 

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories