Wednesday, August 17, 2011

TREND LELAKI DEDAH ALAT SULIT DI FACEBOOK

GAMBAR HIASAN
Salam semua...
Tak percaya ke? percayalah cz abg yen dh byk kali kena... kena? bkn kena ape la, maksud abg yen...abg yen kan blogger so sape2 yg add fb abg yen for sure abg yen akan approved so lepas approved nk jgk la kenal sape gerangan yg add kita tak kira la pmpuan ke laki... mostly dr 10 lelaki yg add abg yen akan ada la sorang ke dua org yg "meletakkan gambar dia naked or alat sulit kt album dia"... adoi ape nk jadi nihhh!!! (jgn salah faham plak bkn semua lelaki dlm FB tau, just fokus pada yg meletakkan pic2 tettttt je).

Kalo lepas view album2 org yg add abg yen kt fb n kalo ada yg mcm tu am so sory ya i need to remove u... tiada kompromi... fb bkn tempat seumpama itu... mcm dh takde keje plak diorg ni... perlu ke letak pic2 mcm tu... kalo nk cakap its a fashion pic... abg yen bkn budak tadika, abg yen tau beza fashion pic n pic syok sendiri dan pic 18sx. Apa motif letak pic2 mcm tu? nk tayang kt sape? or nk tarik pelanggan? opsss maaf la kalo kasar bunyinya. Abg yen kurang pasti mereka2 ni samada lelaki2 normal yg gersang yg memburu seks di fb or golongan2 gay yang cenderung mencapai kepuasan melakukan hal yg sedemikian.

Kalo nk letak print skrin fb mereka2 ni kan over xpose plak abg yen nanti memalukan diorg plak bila abg yen dedahkan... so abg yen still tak sanggup nk letak. Yg pmpuan pun ada gak yang add abg yen n letak pic2 mcm tu... yg tak bole blah melayu tu pastu pakai ya rabbi kurus pose jap...jap je ok bkn lama hahaha... pastu gedik2 nk tegur org bila org tak layan send msg kt inbox kata sombong la n mcm2 makian... perlu ke abg yen layan pmpuan2 mcm tu eeewwwww not my taste... nk bergaya ala2 supermodels tyra banks or kate moss tp yg jd sebaliknya, dh mcm pmpuan2 kt lorong2 hehehe... opssss sory!

PESAN ABG YEN: Jadikan FB sebagai tempat yang mendatangkan faedah bersama bkn menyalah gunakannya.

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories