Monday, August 15, 2011

TREND LELAKI HOT JADI ANAK IKAN


Salam semua...
Wah pose2 pun tajuk entri tetap nk hot2 kan hehehe... hot2 pun tetap masih dlandasan yang betul dan tak menyimpang ke arah yang tak sepatutnya. Sebelum abg yen membebel pjg lebar korang tau ke anak ikan tu ape? bg yg tau bgs lah n bg yg tak tau ni... bkn anak ikan yg kian mkn tu ni just istilah moden je... anak ikan yg abg yen maksudkan adalah lelaki muda yg hot dan kacak or sweet dijadikan mcm pets la senang...

Mereka2 ni ditaja dr hujung rambut sampai hujung kaki... ala mcm bela ikan jugak la, penaja bagi makan pakai dan kemewahan... penaja ni biasanya bole jadi lelaki2 kaya ataupun wanita2 kaya. To be honest abg yen pernah mendapat offer jd anak ikan oleh beberapa individu VIP lps abg yen kua paper ruangan kacak bergaya tu, siap diaorg nk bg kondo n duit poket hahaha tp syukurlah abg yen tak termakan offer2 mcm tu... apa barang kondo2 hahaha demand kononnya. Kalo ye pun abg yen nk semua tu tp abg yen nk ianya dtg dr sumber yg halal dan dr titik peluh abg yen sendiri.

Jenis-jenis anak ikan:
  1. Anak ikan yg dibela untuk seks
  2. Anak ikan yg dibela atas dasar cinta
Kenapa penaja bela anak ikan:
  1. Nafsu
  2. Lonely
  3. Kurang kasih sayang
  4. Kurang didikan agama
Both kategori ni dua2 diberi kemewahan cume yang membezakannya adalah seks dan cinta... Jadi anak ikan ni hidup mewah tau tak yah keje, goyang kaki je, poket penuh je nk apa ckp je semua dapat. Setiap yg diberi for sure la ada balasannya... samada seks or papelah mengikut kehendak pihak penaja hahahaa... Biasa student2 U yg byk terlibat dlm dunia anak ikan ni... tp jgn plak tgk lelaki hot n bergaya ke or sweet je terus korang ckp anak ikan la tu. Tak baik tau bersangka buruk hehehe... kalo dh terang lg bersuluh takpe la kan kalo kita tak pasti better jgn main tuduh2 nati kalo bukan naya kita tak pasal2 makan penumbuk hahahaha.

PESAN ABG YEN: Jangan la jadi anak ikan, makan ikan takpe hehehe... carilah rezeki yang halal dan dredhai oleh tuhan baru berkat hidup.

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories