Wednesday, August 24, 2011

TREND LELAKI TAYANG UNDERWEAR:HOT OR EWW

Ni sengaja tayang or tak sengaja tayang?

Salam semua...
Puasa-puasa tajuk entri tetap nk hot je kan... hot mcm ni tak pe cz still bukan 18sx so wat sthe big dea, just nk share n sama2 kongsi pandangan. Apa yang elok kita ambik dan apa yang tak elok kita buang jauh2. Korang paham tak maksud tajuk entri tu? ok2 abg yen xplain ye... maksudnya mcm ni, bkn tayang underwear tu just pakai underwear je tu kompom kurang sopan n tak sesuai tuk dikategorikan sebagai UMUM hehehe...


Apa yang abg yen nk story ni adalah trend lelaki/remaja skang ni kalo pakai sua tak nampak boxer or underwear memang tak sah... kan kan kan? sape stuju? tak caya ke? ok2 senang je kalo korang nk tgk bukti... skang kan musim shopping raya so pg je mane2 tempat shopping kompom adenyer lelaki2 yang disebutkan... mcm sengaja tayang pun ade. Pakai sua mcm nk terlondeh pun ade. Pastu selamba badak air je wat bodo je jalan or naik lif. Kalo kes ternampak ke or tertayang ke tu lain la...tak sengaja tp ni memang sah2 tayang kot... hahaha. 

Tp nasib baik abg yen belum ternampak yg pmpuan punya lagi kalo nampak siap lah kua entri pasal pmpuan plak hahaha... eh jap2, korang ni kan bkn pmpuan punya ape la... adoi abg yen maksudkan kes tayang underwear la hahaha. So apa pendapat korang pasal ni? ce komen byk2 ckt... kita sama2 kupaskan...

PESAN ABG YEN: Kalo betul2 nk tayang baik jgn pakai sua terus, pakai undies je or bxr je kan kan kan.

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories