Friday, September 9, 2011

LELAKI LAYAN CHAT SESAMA LELAKI DIKATAKAN GAY KE?

GAMBAR HIASAN

Salam semua...
Abg yen in da house setelah hampir sebulan kot sepi dr dunia blog hehehe... So alang2 dh menyepi lama so kenalah comeback wif something gempak baru blog abg yen kembali menyengatkan hehehe... koya tak abis2 hahaha. Dalam pada dok menyepi tu tiba2 muncul idea nk buat entry pasal "lelaki layan chat sesama lelaki dikatakan gay" yg ni abg yen dpt dr kwn2 fb... diaorg la yg ckp so terdetik la nk wat entry untuk kita sama2 kupas dan bincangkan adakah ianya benar? or sebalinya.


Betul ke statement tu? sbb kalo betul abg yen ni gay la sbb abg yen layan je chat2 dr lelaki kt fb abg yen tu...lepas diaorg add abg yen sure la diaorg tegur bg salam ke say thanx ke... abg yen jns peramah so beramah mesra la sesama kita... tak kira la pmpuan ke laki ke abg yen takde pilih2 org tuk dilayan dlm fb abg yen.. Lg2 plak sejak bergelar blogger ni abg yen kena la more open minded n tak sombong... eh tp sebelum jd blogger pun abg yen tak sombong tau hahaha...

So apa kata korang pasal ni? komen la abg yen nk tau pendapat pembaca2 setia abg yen ni...

Tp ni pendapat peribadi abg yen la n takde kena mengena ngan sape2... bg abg yen la lelaki layan chat sesama lelaki tak seharusnya dilabelkan gay atau homoseksual... kita skang dlm era moden n makin ke THN 2020 so masih ade lg ke org2 yg mentaliti rendah ni... wake up plssss n b open minded... berbaik2 lah sesama insan kerana itu yg dikehendaki oleh agama kita bkn mencipta permusuhan...

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories