Tuesday, October 11, 2011

Contest DANIEL ADIE : SISPA

KLIK BANNER UNTUK JOIN CONTEST
Salam semua...
Dah lama rasenya abg yen ni bersifat low profile dan rasenya dh tiba masanya abg yen betul2 buat comeback dan aktif semula berblog seperti 5 bulan yang lalu... hehehe gempakje kan ayat mcm dh bertahun2 je hehehe... well u know me kan hehehe... Ok to all ladys n gentleman out there jom la join ramai2 contest dr DANIEL ADIE ni, sgt2 rugi kepada sape2 yg tak join sbb tgk sendiri lah adiah2 yg ditawarkan... fuhhh!!!

Tadaa abg yen pun dah join, sama2 memeriahkan contest adie... jom3x tgk apa yang abg yen dah buat... mcm pertandingan senyum plak hehehe... 


PERTANDINGAN
BIARKAN GAMBAR MENGUNGKAPKANNYA.
(Senyum Ikhlas Senyum Palsu) 

OK tak? berangan sedang makan FERRERO..

SLOGAN PUITIS:


'Terkadang, senyuman palsu terukir pabila aku tak lagi mampu memekar hati dengan cinta lantar sukma terpokah luka. Jika kau benar, maafkan aku menghidangkan rona kepuraan ini.



Contest DANIEL ADIE : SISPA akan dihangatkan lagi oleh:



Nantikan contest dan GA sulung dari abg yen ye... 
adiah bakal menggoda jiwa

PESAN DANIEL ADIEEkspresi di wajah seseorang berpengaruh secara langsung terhadap pola komunikasi dan bentuk interaksi sosial. Kebiasaannya, seseorang yang peka terhadap situasi, pasti berjaya mengesan sama ada senyuman yang diberikan  tulen atau palsu...

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories