Sunday, October 16, 2011

CONTEST MENCIPTA LOGO: JEJAKA STYLO

Salam semua...
Abg yen kembali lagi dengan contest kedua dan pastinya akan menarik ratusan kah atau ribuan kah hehehe... tak yah nk poyo kan contest lepas pun dlm lingkungan 150 penyertaan je hehehe... tp kalo bole sampai dua ratus syukurlah... memandangkan abg yen skang takde byk masa nk ping entry2 terbaru kt group2 blogger risau gak takut contest tak diketahui oleh umum dan tak dapat sambutan tp papepun abg yen nk try jugak... try n error..

Kalo takde org nak join cuba dan cube lagilah hehehe... ok2 berbalik kepada contest kita, contest mencipta logo blog abg yen la. Logo tau kan ke nak abg yen xplain gak? hehehe tak yah la kan korang semua kompom lg bijak pandai dr abg yen hehehe.. jom kita tgk syarat2 nya:

  1. Buat entry menggunakan tajuk "CONTEST MENCIPTA LOGO: JEJAKA STYLO".
  2. Tag kan kepada 4 orang rakan blogger.
  3. Like "FAN PAGE ABG YEN".
  4. Like "KELAB BLOGGER ABG YEN".
  5. Join "GROUP PING BLOG ABG YEN".
  6. Follow me.
  7. Cipta logo paling kreatif dan menarik.

Hadiah yang bakal dimenangi:

MILIK SIAPAKAH DIS THREE CUTE TEDDY?

Pemenang akan dipilih berdasarkan logo yang paling kreatif sebab abg yen sukakan kelainan dan sesuatu yang bersifat unik jadi best of luck ya!!! Tarikh tutup penyertaan adalah 15 Nov 2011 dan pemenang akan diumumkan pada 16 Nov 2011.

PESAN ABG YEN: GA abg yen belum start lagi tau... ni contest je hehehe

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories