Sunday, October 9, 2011

KENAPA MAT SALEH DAN MINAH SALEH TAKDE SIFAT MALU?

Salam semua...

Dah lama tak panaskan blog abg yen ni kan hehehe... sekali sekala ok wat hehehe... tp ckp awal2 dlm blog abg yen sepanas2 mane sekali pun ianya takkan sesekali menyentuh isu2 agama yang kita tak layak nk komen mcm isu huduq tu n pape pasal politik. 

GAMBAR HIASAN

So berbalik pada entry kita pagi ni... hmm korang rase nape ek? abg yen tak nk jawapan serius2 just jwpn suka2 je... saje nk ceria kan pagi ahad yg sunyi sepi ni... ttp kalo ada kawan2 blogger yg terer n bole bg jawapan fakta pun lg bagus... bole shared sama2 kan. Bole tambah ilmu yang kurang ni...

Sifat malu yg abg yen maksudkan ni, korang semua bole lihat sendiri contohnya dlm filem2 diorg, kalo bab dedah tu tok sah ckp la sampai sipi2 je tutup hahaha... abg yen tak leh tgk la mcm tu... dh tutup guna tgn tp tetap ade jari yg terbuka hahaha...gedik plak hahaha... lain2 contoh mcm diorg siap ade perarakan bogel, naked beach la n kalo dlm filem diorg selamba badak bogel kan... Abg yen pernah terbaca dlm majalah pe dh...dia kata berbogel ni bgs tuk kesihatan... ye ke? allahualam...

PESAN ABG YEN:Hope our malaysian tak mcm tu la...amin3x

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories