Wednesday, October 12, 2011

SHOUTMIX KINI KEMBALI: BLOG ABG YEN

Salam semua...
Rasenya dh hampir 3 bulan kot abg yen buang shoutmix dlm blog abg yen ni... atas nasihat blogger otai. Tapi selepas 3 bulan, skang la abg yen perhatikan ramai yg follow blog abg yen ni tak tinggalkan link ataupun takde link blog so mcm mane abg yen nk follow balik... Abg yen ni jd serba tak kena bila tak follow kwn2 blogger yg follow blog abg yen, sbb risau apa kata korang kan... sure dh ade yg kata sombongnyer abg yen org follow dia tak follow balik...

GAMBAR HIASAN

Memang nk follow tp apakan daya takde link nk follow balik. Jadi setelah abg yen pk masak2 sampai hangit hahaha... akhirnya abg yen bersetuju untuk meletakkan semula shoutmix tu dlm blog abg yen bg memudahkan korang semua say hi ataupun tinggalkan link blog korang untuk abg yen follow balik...

PESAN ABG YEN: baik tak abg yen? hehehe

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories