Friday, November 25, 2011

FACEBOOK ABG YEN TELAH DEACTIVATED BUAT SEMENTARA

Salam semua...
Abg yen mintak maaf pada semua yang sudah atau telah menyedari yang mana fb abg yen sudah tidak ade lagi n korang dh tak bole nk tgk or komen pape... dh 3ari abg yen tutup fb tu n ianya hanya bersifat sementara dan fb tu akan dibuka semula januari 2012, insya Allah.


Kenapa? atas sebab2 yang tak dapat dielakkan... fb tu ditutup buat sementara n hope sgt2 korang memahaminya. Alah sebulan je lg pastu abg yen aktif balik fb tu... tunggu k kemunculan semula abg yen n harap sgt kemunculan semula tu dinanti2kan oleh korang semua... tp buat sementara tu blog abg yen kan ade n kalo ade pape korang tulis je kt komen or chat box abg yen tu... for sure abg yen akan tgk n reply...

PESAN ABG YEN: Setialah merindui abg yen ya hehehe...

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories