Saturday, September 15, 2012

AKIBAT SALAH TEKNIK:INFORMASI JADI BAHAN KUTUKAN

Salam semua...
lamakan abg yen menyepi dalam dunia blog ni... bukan merajuk tau tapi kekangan masa tu yang menjadi penghalang... abg yen tetap sama mcm dulu, tetap kesukaan ramai kan... perasan kan hahaha... ok2 kita berbalik pd tajuk entry terbaru dr abg yen... akibat salah teknik informasi yg cuba disampaikan menjadi bahan kutukan dan cemuhan semua penggemar atau peminat youtube... tak terkiralah video2 parody nya... omg omg... sottt sudah abg yen ni.

org lain dh tau lama dh abg yen je baru tau... alah ok la kan tau gak hihihi... tq to my twin yg share story ni pd abg yen...

abg yen just nk bg pendapat la... bg  bg yen niat budak pmpuan ni mungkin just nak share tahap kesihatannya dgn kwn2 but akibat salah teknuk dgn membuat mimik2 muka yg disangka cute n aksi2 yg disangka comel dan mengundang cemuhan masyarakat tp ada jugalah segelintir kecil yg menyokongnya... apa2 pun tepuk dada tanyalah iman hihihi... jom kita layan videonya...

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories