Tuesday, May 21, 2013

TIKET FREE: JEJAK JUTAWAN bersama IRFAN KHAIRI



Salam semua... abg yen kembali menghangatkan blog jejaka stylo dgn TIKET FREE!!!
Jangan lepaskan peluang ni... fully sponsor tu sape tak pg memang rugi yg amat amat besar hahaha... ni free tau bukan kena bayar pun kalo nak beli RM50 untuk satu tiket, so apa tunggu lagi 26 mei 2013 event ni kat Menara Great Eastern je alah kt jalan ampang tu...

Luangkan hujung minggu anda bersama Irfan Khairi!
Tempat adalah terhad! Cabutan bertuah Ipad Mini!

PERCUMA!!! Fully Sponsor!

Jom ikut saya luangkan masa 3 jam hujung minggu ni bersama JUTAWAN IRFAN KHAIRI... spend masa 3 jam je... untung2 dapat iPad mini... kalau tak dapat pun... mudah mudahan AURA jutawan tu terbias dan dapat pada kita... ;-)

Jangan lepaskan peluang untuk menjadi seorang jutawan seperti beliau... Kepada sesiapa yang berminat sila bagi respon dan hubungi sy secepat mungkin untuk tempahan tiket dan pass masuk! 0122295948
Cepat selagi seat masih ada... 


TEMPAH SEKARANG 012-2295948

Meego Fahmy : Pengedar Tiket IK

Life is Great!
Like page ni kalau anda rasa ilmu itu penting... 

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories