Sunday, June 9, 2013

JEJAKA STYLO JADI MAN OF STEEL: OMG

Salam semua...
Seperti yang JS telah janjikan akan kembali aktif semua dalam dunia blog bermula JUN ni, so am back cuma header je belum siap sepenuhya lg ya... harap korang semua bersabar. Soon ya, ok topik pertama sejak lama menyepi, JS nak jd superman lah sbb nak selamatkan dunia, boleh tak gitu hahaha... sah2 korang gelak besauuu kan, kompom baju superman tu longgar n menggelebeh je kan hahaha... ok2 kt sini JS just nak wat review film ni je... mesti semua org tertunggu2kan... filem hebat ni dgn barisan pelakon2 gred A hollywood lg.




Dengan kos pembikinan $225 juta semestinya filem ini bakal diangkat sbg filem yg berkualiti dr segi effectnya dan custume tak yah cakaplah memang wow... rasa nak beli je kalo ada jual hihihi... Filem sequel seterusnya ini menampilkan muka baru sbg hero superman tp dia merupakan pelakon baru yg sedang meningkat naik, nama dia HENRY CAVILL UMUR 30 tahun... alamak lg muda dr JS hahaha... yg penting superman kali ni lg ensem dr yg sebelumnya...

Henry William Dalgliesh Cavill (born 5 May 1983) is a British actor. He has appeared in the films The Count of Monte CristoStardust and Immortals, and played the role of Charles Brandon, 1st Duke of Suffolk, on the Showtime series The Tudors, from 2007 until 2010. He plays the role of Superman/Clark Kent in the upcoming 2013 film Man of Steel (SUMBER)

Man of Steel is an upcoming 2013 American superhero film directed by Zack Snyder, produced by Christopher Nolan, and scripted by David S. Goyer. Based on the DC Comics character Superman, the film will be a reboot of the Superman film series, portraying the character's origin story. The film stars Henry Cavill in the title role, with Amy Adams as Lois LaneMichael Shannon as General ZodDiane Lane as Martha KentKevin Costner as Jonathan KentLaurence Fishburne asPerry White, and Russell Crowe as Jor-El. Man of Steel will launch a shared fictional universe of DC Comics characters on film.

Development began in 2008 when Warner Bros. Pictures took pitches from comic book writers, screenwriters and directors, opting to reboot the franchise. In 2009, a court ruling resulted in Jerry Siegel's family recapturing the rights to Superman's origins and Siegel's copyright. The decision stated that Warner Bros. did not owe the families additional royalties from previous films, but if they did not begin production on a Superman film by 2011, then the Shuster and Siegel estates would be able to sue for lost revenue on an unproduced film. Nolan pitched Goyer's idea after story discussion on The Dark Knight Rises. Snyder was hired as director in October 2010. Principal photography started in August 2011 in West Chicago, Illinoisbefore moving to Plano, Illinois and Vancouver. The film is scheduled to be released on June 14, 2013, in conventional, 3D and IMAX theaters.



So jangan lepaskan peluang menyaksikan film hebat ini di pawagam terdekat anda, kompom best lah punya, JS dh tak sabar ni nak tunggu minggu depan... Sambil2 tu jom layan trailler dulu sambil2 ambik aura superman ni hihihi...


KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories