Wednesday, March 9, 2011

::: 100 CARA NAIKKAN TRAFFIC BLOG ANDA :::


Ramai di antara rakan-rakan kita di Internet yang mencari tips
mengenai cara promosi, marketing dan advertising yang sesuai bagi
web mereka sama ada untuk tujuan personal mahupun bisnes. Di
sini saya mengambil sedikit kesempatan untuk menyenaraikan 100 cara
promosi yang biasa dilakukan oleh ramai Internet Marketers di
Malaysia. Semoga ia dapat membantu anda dlm mempromosikan web
secara online ataupun offline.



EBOOK free tak payah nk beli2... 
bole download disini pastu baca n fahamilah ye betul2 
n apa yang ptg try lah satu persatu...
kalo nk trafik naik la...kalo tak nk its ok hehehehe...
sure nk kan... kalo tak bole yg tu try download kat SINI

4 comments:

  1. Test Test..aku ke comment pertama ni? >.<

    thx bro bagi freebies..memang tengah cari cara drive traffic ni..

    ReplyDelete
  2. hehehe... sama2 blaja sama2 pandai,ilmu tak bole kedekut kan...
    http://izznchaa.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. thanks alot.. 100 tips yang diberikan tu memang banyak. Akan ku praktiskan satu persatu.. Tq.

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories