Tuesday, March 8, 2011

::: 200 VIEWER SEHARI MCM TAK CAYA :::

Salam semua pembaca blog sy ni... sy wat post ni khas buat korang semua. ni sbg tanda terima kasih sy buat korang yg semakin meminati blog sy yg tak seberapa ni... dulu blog sy sepi je...tp sejak seminggu ni sampai 200 viewer n pembaca sehari, hope every single day makin bertambah muah muah muah... sgt2 syukur n ni akan jd pembakar semangat sy tuk menulis n menulis lg... 
sebagai tanda terima kasih sy buat korang sy tujukan lagu feveret sy buat semua:


video clip ni nyanyi penyanyi dr america latin muda sgt2 lg budak ni ABRAHAM MATEO... dia ni kiranya mcm pemenang idola kecil kt malaysia la...tp dia sgt2 berbakat n suara dia power la bila nyanyi lagu CELINE DION... tersentuh sampai kehati...try la hayati lagu ni...
thanx korang!!!

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories