Tuesday, March 8, 2011

::: BAHAYA YANG BOLEH MEMBUNUH :::

Masa lunch td pg la kt kolej kwn nk ajak dia lunch sama la... lepas park keta nampak satu objek tajam sperti yg dbulatkan dlm pic tu... kayu yg patah n sgt runcing dhujungnya. wow sgt bahaya kalo ada org tak perasan tersepak n terjatuh n bayangkanlah kalo terkena bama2 anggota bdn... pejam mata jap n bayangkan lah...
sgt2 bahaya... pihak kolej n student kena alert ni... sgt2 bahaya...


student2 kolej tu tak wat report ke? ke nk tunggu jd pape dulu baru nk report n panic semua... aku nk p report aku bkn penghuni kolej kan tak pasal2 aku lak jd bz body... hahahaha... tp aku dh gtau kwn aku n hope dia wat susulan la cz dia penghuni kolej tu...

p/s: kalo kak emy terbaca post ni pesan kt wanie ye...tu depan block dia je...n rasenyer dia slalu jalan kt situ kot...bahaya tau...

4 comments:

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories