Saturday, March 5, 2011

::: IPAD 2 KEGILAAN SEMUA & HARGA IPAD 2 WOW :::

IPAD pn tak terbeli lg dh kua ipad 2... 
mahal la jgk papepn ipad tetap kegilaan ku...
KALO pg mall mane2 wajib singgah jap kt kedai IPHONE sbb nk tgk ipod, iphone n ipad... wajib try2 lepas geram baru leh blah... hahaha, takde ke sape2 nk bg adiah ni... nati dh keje wajib beli... nk jugak nk jgk... kt bawah ni ade harga ipad 2:
video

iPad 2 with Wi-Fi
• $499: 16GB (RM1714)
• $599: 32GB (RM2057)
• $699: 64GB (RM2400)

iPad 2 with Wi-Fi + 3G
• $629: 16GB (RM2160)
• $729: 32GB (RM2500)
• $829: 64GB (RM2848)

td pg pc fair kt mid valley tgk ipad la... sgt2 geram, tp nasib la duit takde kalo tak sure beli satu td... tp byk gak brand2 china yg dh tiru ipad ni cz td kt pc fair tu pn ade jual tp nama lain la... nama pn pelik harga ade yg RM450- RM899 ukuran kecik ckt pn lain2 sama cume yg membezakan yg ori n yg ciplak kualitinya ipad tetap smooth n lancar yg brad china ni agak kurang pick up n sgt byk kelemahan dr segi kelancaran... heheheh i love u ipad...

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories