Tuesday, March 29, 2011

PULAU KT MALAYSIA ADA ZON BERBOGEL

Salam semua...
Pernah la sekali je la pg pulau ni, pulau pangkor n cuci mata tu sengaja ke tak sengaja ke tetap cuci hahaha... berita ni tak tau la sejauhmana kebenarannya but byk jugak la dgr2 cite n khabar angin... sbb khabar angin la tu yg tak berape nk caya sgt tu tp skadar nk share la... sape tau pasal ni bole kongsi sama2, sama2 tau sama tambah ilmu... betul ke apa yg sy dgr  kt pulau2 peranginan kt malaysia ni ade satu zon ekslusif iaitu satu tempat khas yg jauh di pulau2 kecil tuk pelancong2 asing berbogel n wat ever la kt sana kan... org kita pn bole je pg but mahal la tambang bot nk pg tu... sbb tu pelancong2 asing je pg... tu khabar angin yg berterbangan la... betul ke tak kita tak tau sbb takde lg bukti or pape lah yg berkaiatan tu kan... tp rase2 ade ke? ke kita ni ketinggalan keretapi? hahahaha or just org2 pulau je tau pasal ni? ke kena ade password tuk wat kita bole akses maklumat tu hahaha... bole gak kan wat edisi siasat... tp ade ke org nk siasat? kalo btl la wujud tempat tu rasenyer ramai je yg nk pg kan hahahaha... 

satu petikan dr HARIAN METRO:
KUALA LUMPUR: Gempar apabila sebuah akhbar online di Denmark, semalam memaparkan babak mengaibkan sebuah program realiti terbitan sebuah stesen televisyen negara itu yang menonjolkan aksi peserta Survivor Robinson Ekspeditionen berlumba lari dalam keadaan telanjang bulat.BERITA PENUH KT BLOG NI


13 comments:

  1. kalau kt pangkor,pasal zon bogel tu,aku tak sure..tp kalu zone panas sampai kena tgkap khalwat tu mmg byk..mmber aku pun siap pnah kena cekup kot..hahaha..btw,petikan metro tu yg dh lme kan? =p

    ReplyDelete
  2. @Sogeking Kun
    ye ke soge...hahahaha
    yup tu petikan lama but dr situ rase mcm wujud je apa yg aku cite tu...kalo tak mase kan leh berlari bogel mcm tu...

    ReplyDelete
  3. salam..
    rasa nya kes ni yg terjadi kat desaru...kat balau...sb ratu dok bandar penawar...dekat sgt...bos ratu pon meng-iyakan kes ni pernah terjadi kat area desaru ni...

    ReplyDelete
  4. salam...
    ratu rasa kes ni terjadi dekat area tempat ratu ni...mmg kecoh time tu...

    ReplyDelete
  5. o ye ke ratu...ic, mcm mane ek semua tu bole terlepas terjadi?
    kalo ade rakaman sure gempak...

    ReplyDelete
  6. Sungguh memalukan.. perlu dibasmi secepat yg mungkin benda2 mcm ni..
    Cara permohonan kemasukan ke IPTA,TEVT dan ILKA

    ReplyDelete
  7. sepatutnya zon bebas bogel atau apa pun tak sepatutnya terdapat di negara ini..memalukan!!

    ReplyDelete
  8. tapi kan.. if pegi pulau kat area tganu ritu ada je mat n minah salleh naked tapi bangsa kita xde la.. kalau ada pun...

    ReplyDelete
  9. stuju ngan irfan...
    btl ke ade chacha? kalo takde angin masakan pokok bergoyangkan...

    ReplyDelete
  10. stuju ngan irfan...
    btl ke ade chacha? kalo takde angin masakan pokok bergoyangkan...

    ReplyDelete
  11. hehehe...tak lama lagi ada la plak tumbuh cam cendawan pulau khas untuk berbogel kedua kat malaysia plak ....hehehehe

    ReplyDelete
  12. ok2 sure phreak
    sobri: hope takde la mcm tu heheheeh

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories