Friday, March 4, 2011

::: SEMUA LELAKI NAK JD MCM NI, CAYALAH :::


Bestnyer kalo dpt bdn mcm jp calderon ni kan... wah sure2 semua cair tgk kita hahahahah means kaum lelaki la kita tu hahaha... semua lelaki mengidam tuk dpt tubuh bdn yg hot mcm ni kan... cayalah takde sorang lelaki akn ckp dia suke berbadan biasa... kalo bdn mcm ni bole beli rasenyer semua lelaki beli kot... masalahnya cantik dmata tp nk dpt memerlukan perngorbanan n disiplin yg tinggi... sehingga ari ni aku still tak bole nk disiplinkan dr sampai tahap ni...
kalo rajin pn seminggu je pas sakit bdn aku stop n tinggal trus so sentiasa hangat2 tahi ayam je... OMG


Bila tgk org bdn cantik jeles tp nk senaman n work out malas so padan muka... kalo bdn cantik mcm ni pakai pe pn lawa... kalo bdn mcm skang ni nk pakai fit2 pn segan cz lemak sana sini... MALU NYERRRR!!!!
MALU2 pn still malas gak nk bersenam kan... padahal tuk kesihatan tp malassssss bebenor kan... sape rajin senaman n work out tangan tgn mcm sy hahahaha dh mcm cite kak limah lak.... cu cite cu cite hahahaha....

2 comments:

  1. bia padan la ngan ketinggian kita baru ngam...jgn besar sgt nati buruk lak jdnya...

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories