Sunday, March 6, 2011

::: So Cute Mohd Izzul Hafiz :::

Ni anak buah sulung ayahngah... jojo nama glamer dia... 19mac ni genap 2thn tp iqnya mengalahkan budak sebelah umah yg umur 5thn syukur lah kalo jojo d anugerahkan iq yg bgs mcm tu... may b sbb dia dbesarkan oleh family yg havoc n suke ckp byk n dlm persekitaran cyber cafe milik papanya membuatkan jojo ni up sikit iq dia berbanding budak2 sebaya dgnnya, mana taknyer dia tau mcm mane nk off n on pc dia tau kt mane nk tekan kalo nk suh kua internet dia tau ckp tumpang lalu dia tau jaga cyber cafe papa dia siap jual2 lg hahahaha so tuk elak dia kaco customer nk main pc papanya bg satu pc khas tu dia layan youtube dia so bgn je pagi suh heret tgn sape2 yg depan mata dia suh bukak youtube layan lori or thomas, so dia akan jd tukang arah click mane2 yg dia tunjuk hahaha so sweet!!!... feveret dia thomas yg katun ketapi tu n segala jns lori angkat pasir hahahaha... papepn syukur sbb dua2 anah buah ayahngah jojo n chaa minat pose depan camera hahahaa ikut sape la tu... sape lagi kan ayahngah dia la...

atas permintaan jojo sendiri nk bergambar dlm almari dia hahaha...pose la ala2 cun gitu...


tgh nk wat peace tp tak jd hahahaha eksperimen sendiri tu...





suke sgt wat mulut mcm ni sape la mengajor nih hahahaha...


kecik2 pn tau main hp ni... bg yg mainan baling trus adoi...

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories