Thursday, March 10, 2011

::: Total 6736 viewer OMG n 200 viewer per DAY :::

Salam semua...
epy sgt bile tgk pengunjung blog makin bertambah... wpn masih baru n tak tau pape pasal blog ni,bila tgk 6736 tu omg syukur... popular gak blog magical me ni... kira ok la kan sbb baru je bertapak n dh mula menerima feed back yg baik dr pengunjung... syg kamu semua...hehehehe... wpn 200 majoriti viewer but still tak paham mcm mane la blogger wat duit guna nuffnang n churp2 ke or so wat ever la... try gak wat tp nothing lah... ke tak pandai ni hahahaha, sy budak baru blaja kalo salah sila tunjukkan...opsss budak ek hahahaha dh tua pn tp blm pandai lg hehehehe...takpe slow2 blaja kan... ada sape2 yg sukarela nk bekongsi ilmu mcm mane nk jana duit guna saluran yg dsediakan... patik dh binggung ni pk mcm mane nk jana sbb iklan dh letak, iklan2 dh share gak kt fb kt tweet tp adoi kt earning stil RM0.00 @@ jap...

2 comments:

  1. nuffnang ni sape yg ribu-riban setiap hari bley la kot..byk gak tu..aku xsmpai lg camtu..

    ReplyDelete
  2. nk kena ribu2 sehari ke baru earning? kalo mcm tu tak merasa earning pape la...

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories