Saturday, April 2, 2011

::: 19,096 PAGE VIEWS DLM MASA 2 MINGGU :::

Salam pagi semua...
tgk tak tajuk entri pagi ni? rase2 ok tak sebagai newbie pageviews byk tu? ke sikit sgt? bg aku ok dh kot...byk gak tu bg mata aku tgk...19 ribu lbh tu kan... newbie tu bkn blogger popular kan hehehehe... bole la dr takde kan... sejak takde hubungan ngan nuff n innit ni my blog seakan sepi ckt dr biasa, jumlah page views ari2 pn mcm jatuh merundum, hahaha biasa plg2 lekeh pn 600 viewer sehari tp sejak 2 ari ni jatuh ke 400 lbh je sehari but tu bkn pematah semangat ye... blog magical me akan berdiri sendiri pas ni tak perlu sesuatu tuk menyokongnya tuk trus berdiri... aku akan pastikan wpn tanpa ikon besar tuk menyumbang traffik tp blog aku ni ttp berdiri kukuh. doakan ye amin...
Sebelum jari ni stop menaip tuk pagi ni, aku nk share earning says, bgn pg td trus cek...wow awsome naik lg n ianya dh cukup dh nk wat beli baju kt butik ROMP butik feveret aku kt mid valley hehehehe... nilainyer lah tp duit tu blm bole cash out lg... hope makin bertambah lah n bole la tambah duit saku kan... jom la join kwn2...

JOIN SAYS.my kat SINI

7 comments:

  1. Wah! best tu... Semoga berjaya yer Eday =)

    ReplyDelete
  2. mantap la...boleh la sharing2...mcmner buat tue?...

    ReplyDelete
  3. tq fiza... awk slalu skong sy hehehehe
    auct: ala biasa2 je bkn gah pn hehehehe nk sharing pe? bole je kalo sy tau...sy sure share

    ReplyDelete
  4. biasa je miera... usaha kena kuat la...mcm sy kul 2.30 am bru tido nk dpt semua tu sbb newbie kan so ken akeje kuat...awk tu pn apa kurangnya...

    ReplyDelete
  5. good luck bro! share petua up trafik tu ye...

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories