Friday, April 15, 2011

337 FOLLOWER DALAM MASA 2 MINGGU

Salam semua...
aduh sgt sgt sgt malas malam ni tau, tak tau kenape... nk buat entrui pn mls tp buat jgk lah... ingat sok ke luse ke nk wat perubahan besar dlm magical me... may b dr segi fokus n tajuk blog... hope dpt fikirkan idea hot tuk bersaing secara sihat sesama blogger2 semua... sbb edayfaz tgk blog edayfaz ni mcm tak bermaya je... bermula dgn 42 follower minggu pertama kewujudan magical me then sepi selama beberape bulan 5 6 bulan kot... so sejak 2 minggu ni mula semangat balik tuk buat entri n syukur cz dlm 2 minggu ni gak 337 follower sudi follow magical me... edayfaz rase blog edayfaz ni mcm takde kelainan n sama je mcm kebanyakan blog... hope dlm 2 3 ari ni dpt idea n hope nk fokus pada minat edayfaz je... sape yg satu kepala ngan edayfaz bole lah terus follow n baca enrti2 magical me n kalo yg rase perubahan nanti tak sekepala ngan sesetengah pembaca or follower am so sorry... edayfaz nk ade identiti sendiri tak nk sama mcm blog2 yg sedia ade... hope so...amin.

4 comments:

  1. wah dulu blog ni lain...hehe skng makin byk perubahan..well done!

    ReplyDelete
  2. waaa. terbaikla.. dalam masa 3 bulan, boleh cecah 1800++ tu, keep it up

    warungkopiklang

    ReplyDelete
  3. tak perlu bersaing follower . yang penting enjoying blogging :)

    HUHUHU enjoy your days bro :)

    btw tahniah tahniah . hebat lah !!

    HUUUU HAPPY FRIDAY

    ReplyDelete
  4. salam semua

    cik aish: ye ke lain thanx sbb aish nampak ianya sdg berubah hehehe

    muhsin: wah amin semoga masin mulut muhsin

    aiman: follower no 2 tp no 1 pembaca setia hehehe tq guys

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories