Wednesday, April 13, 2011

SAPE BOLEH TOLONG EDAYFAZ

Salam semua...
sejuknye mlm ni sbb baru pas hujan lebat ptg td, lg2 skang dok dlm akon hahahaha... sambil buat blog kt telinga dok dgr lagu hindustan wakakaka... my feveret ok sape tak suke jgn nk menyampuk hahahaha... ha ni edayfaz nk mintak tolong semua2 lah kalo2 tau la... kalo tak tau its ok. kat bwh ni ada video MARIA ELENA yg pasal karaoke tu... ade tak sape2 tau lagu omputeh dlm video ni tajuk ape? or tau sape yg nyanyikan... mula2 1st tgk video ni terus rase best la lagu tu n tuan vlog pn best opsss jgn pk yg bkn2 k just peminat je...tp nk cari tak tau sape yg nyanyi... so sape2 yg tau tolong ye... edayfaz dh tweet maria elena but may b dia tak onlne tu yg tak berjawab lg... so sape tau cpt2 la bgtau bole edayfaz cari lagu tu... bole buat ringtone hehehehe...

video

3 comments:

  1. A Year Without Rain - Selena Gomez

    ReplyDelete
  2. Selena Gomez: A Year Without Rain

    kot...

    ReplyDelete
  3. salam... sure lagu ni kan sbb jo n akie bg lagu yg sama...tq sgt2 muah muah muah

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories