Friday, April 1, 2011

SAYS.my EFEK status GLITTERATI NUFF: BACA N NILAI SENDIRI

Salam...


Ramai blogger2 ckp says.my efek kt nuff n status gli, so demi mendapatkan jwpn pengesahan yg btl2 mengatakan efek,sy sendiri telah emailkan pertanyaan ini terus ke admin nuff n hope ade respon ari ni n sy akan trus updates kt korang ye.

nantikan jawapan pengesahan ari ni insya ALLAh yg sy akan dpt dr nuffnang sendiri. sy dh contact nuff tuk jawapan pasti...
so TUNGGU!!!




12 comments:

  1. yup, memang akan hilangkan status glitterati tu. bro, pakai url shortener mcm bit.ly tu. selamat glitterati bro tu. insyaallah.

    tp bagi aku..antara glitterati ngan says..aku pilih says.

    ReplyDelete
  2. rasenyer pn but status gli bro still ok lg la stakat ari ni...sok tak tau la...

    bit.ly tu mcm mane lak?

    ReplyDelete
  3. kalo efek gli...kene pilih la kn yg mn 1? mst la nuff xnk ade saingan...ratu xde fb...pakai nuff je la..huk huk huk :o

    ReplyDelete
  4. kita sama-sama menantikan jawapannya dari tuan rumah.trima ksh bro share mende2 nie..
    Tips Tambah Trafik Blog (TTTB)

    ReplyDelete
  5. says efek status gli nuff... bro dh dpt pengesahan dr nuff pg td n status bro pn dh takde gara2 mendedahkan dr tanya soalan hahahaha...so bro pilih says...bye3x nuff...says bro dh puluh2 ringgit dlm 3 ari je...nuff bro dok singgit situ je...

    ReplyDelete
  6. thanks share. ok im waiting. hehe.

    btw follow :)

    ReplyDelete
  7. Pakai url shortener, contohnya adf.ly. Agar tidak dikesan oleh Nuffnang. Tapi saya lebih suka churpchurp.

    ReplyDelete
  8. bit.ly tu URL shortener.. ambik link di says tu, pendekkan dia di bit.ly. so, nuffnang crawler tak detect says links, dia detect bit.ly.. selamat la status glitteratit u

    ReplyDelete
  9. la..efek ka? em..xble letak la ni? bru ja nk letak byk2..haha

    tengkiu la share.. apa2 jom tgk ni..
    Jadual Penuh Kelayakan Olimpik 2012

    ReplyDelete
  10. hahaha tq pd yg share cara nk hide says dr nuff but its too late my gli alredy gone hehehe...tp takpe tak rase rugi pn sbb setahun dok singgit je...baik bertukar kpd says cz lg cpt earning...bdw thanx guys

    ReplyDelete
  11. Rasanya ada kesan la dgn nuff..ada pernah terbaca kat peraturan dia haritu..

    ReplyDelete
  12. fizi: yup memang ade kesa sgt2...status gli sy dh ilang dh...

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories