Tuesday, April 12, 2011

SEGMEN ANDAI AKU SUPERHERO




Edayfaz nk kuasa JEAN dlm x-men... sbb kuasa jean bole d upgrade n d explore ke peringkat tak tercapai oleh akal fikiran kita... paling ptg edayfaz sememangnya selalu berangan ade kuasa jean ini kerana kuasa jean tidak terbatas n dia seolah2 mcm induk segala kuasa... ia bole mengawal segala2nya, minda n kuasa alam... plg ptg kalo edayfaz betul2 ade kuasa ni sah2 no 1 jd superhero la tolong org susah n tak yah susah2 study sbb semua dlm otak dh... tak pn baca je minda org hehehe mcm jahat lak mcm tu...wakakakaka

kepada yang berminat nk join gak klik je tajuk segmen tu...link dh ade kt situ...

4 comments:

  1. haha...xyah susah2 nk stdy...komfom dekan setiap sem la cam tu...
    thanx join...

    ReplyDelete
  2. hahaha bakal je tau blm kompom lg wakakaka...

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories