Sunday, April 3, 2011

::: WHY LELAKI TAK KISAH PASAL UNDERWEAR :::


GAMBAR HIASAN

Salam semua...
just wana share wif u all bout kenapa lelaki bkn semua tau tp kebanyakannya tak kisah n sambil lewa je kalo bab2 pemilihan or pemakaian UW ni... kt entri sy yg mula2 masa wat blog dulu ade menyentuh pasal perangai lelaki2 kt my kolej aka my hostel... tp kali ni luaskan ckt lah cz percayalah its true n kebanyakan lelaki memang tak kisah kalo tiba bab2 mcm ni. BETUL TAK? janji pakai je kan...hahahaha, pastu lak skang ni trend kot trend anak2 muda remaja pakai sua londeh n menampakkan UW or BOXER... sgt2 la buruk pemandangannya kalo yg nampak tu jaring, jala or kain buruk hahahaha... malu weh kt pmpuan khususnya kalo diorg nampak... adoi!!!
kalo memang nk sgt tunjuk pakai la yg elok ckt pastu dosa tanggung sendiri ye hahaha... tu satu kes, yg ni satu lg kes... ianya berlaku kt my hostel ade la sorang dua mamat2 polan ni suke sgt tinggal UW dia merata2, atas sinki, atas dinding toilet or main sangkut je kt mane2... eeeee pengotor tol la... kalo yg sudah dbasuh no hal lah... ni yg dh 2 3 ari tinggal kt situ sampai nk pg toilet pn bau masam semacam je... nk je aku sapu kua hahahah... tp aku tak buat la sbb kan tercari2 lak tuan dia...biasanya cukup seminggu ada la kutipan UW dbuat oleh tuan badan... kadang2 lawak gak tgk hahahaha...

MORAL of the story: PLS pls la lelaki jaga la bab2 tu... ia menggambarkan dalaman kamu...

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories