Thursday, April 14, 2011

Zarina An Julie SENTAP Dengan Faezah Elai OMG

Salam...
pg td baru je edayfaz buat entri pasal faezah elai nk kawen tup2 baca kt oh bulan ada kes mcm ni... OMG nape mcm tu sekali gaduhnya... ni ade petikan dr blog ohbulan:


Forumer ini menyebut, ketika dia merayau-rayau di Facebook, dia terjumpa dengan luahan hati Zarina An Julie terhadap Faezah Elai. Statusnya tersebut berbunyi, “Oh by way FAEZAH ELAI, I got voted 5 top sexiest n most beautiful woman in malaysia n of course no1 would n my kakak fasha,did u..well bottom line is u didn’t even make it to d top 10.. So take that. Wit all d jobs uve been gettin people still don’t think ur all that anyway. Till u make 2 d list n get 2 me in FHM then we’ll talk. Ur still now where near me. Ur a joke by d way.


Kemudian, status tersebut dipadamkan & digantikan dengan kata-kata, “I admit ur gettin more jobs than me now. Well I’m busy focusing on my studies so I can’t commit on acting. Laugh at me now faezlah elai but remember beauty doesn’t last n u can’t act forever. Plus what’s beauty n fame without brains anyway? If ur famous but ur stupid without any qualifications what’s d point? Guys want a pretty girl with brains not a pretty famous girl who’s a BIMBO.. Guys correct me if I’m wrong!”

Dan terdapat komen daripada Zarina An Julie di bawah status tersebut, “Dia bengang ngan I sebab ada one guy yg dia nk tak dapat then that guy suka I pasal tu dia benci I then n tarik muka n kutuk I kat semua org.

Nak baca berita penuh klik je kt berita penuh tu n kredit to ohbulan... n baca sekali komen kaw3x tuk ZAJ n ramai yg sokong  FE... nk tergelak pn ade baca komen2 tu... jom baca hehehehe....

kat bawah ni ade profile FE n dia memang berpendidikan:

NAMA: Noor Faezah Elai

TEMPAT LAHIR: Gelugor, Pulau Pinang
TARIKH LAHIR: 16 Ogos 1982
USIA: 28 tahun
STATUS: Bujang
ADIK-BERADIK:Anak sulung daripada tiga beradik
PENDIDIKAN: Diploma Fesyen, Universiti Teknologi Mara (UiTM)
HOBI: Mendengar muzik
KERJAYA: Pelakon, pengacara dan model
FILEM: Otai, Adik Manja Returns, Cun, Awekku Pontianak, Senjakala dan Mantera.
DRAMA: Antaranya, Cinta & Keadilan, Enigma, Cempaka Berbunga, Sitkom Puteri, Sutera Maya, Hartamas, Anak Mamak Menantu Mami, Dendam Kesumat, Asmara.
IKLAN: Antaranya Kotex, Canon, Milo, Radox, Vanish, Celcom
HOS RANCANGAN: Antaranya Mango TV (8TV), TV Trivia (TV3), Inspirasi Comel (RTM), Gegar U (Astro), Hypermarket Saga (TV9), Seri (TV3)
PENCAPAIAN: Best TV Look Elite Model Search 2006 sempena KL Fashion Week dan 50 Goergeous People bagi majalah Female

2 comments:

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories