Friday, May 20, 2011

BAU KETIAK LELAKI MAMPU MENJADI PENAWAR STRESS WANITA?

Salam semua...

As usual kul 7am ambil alih jaga anak buah sbb kakak nk g ngaja tuisyen n kebetulan pagi ni anak buah awal2 dh bgn so phm2 la budak2 yg usia setahun ni mcm mane ye... tak bole leka ckt nati dia kutip semua benda masuk mulut tak pun panjat sana sini, tp senang je nk bg dia dok diam hahaha, caranya? pasang je lagu nik irfan sure terpaku ngan kehenseman nik irfan... biasa la anak buah ni pmpuan hahaha...


Ok2 berbalik kpd tajuk perbincangan kita, wah pagi2 dh buat entri hot hahaha... hot tak hot ni kajian tau bkn JS reka2 sendiri hehehe... bunyi mcm ewww je kan but ini adalah fakta dr University Pennsylvania (bhgn biologi manusia) membuat kajian dan membuktikan bhw peluh lelaki dapat membantu wanita menurunkan tekanan dan melancarkan perjalanan haid. Menurut laporan Jurnal Biology of Reproduction America, bau ketiak lelaki tanpa deodoran digunakan sbg kajian terhadap puluhan wanita (25-45 tahun) tanpa memberitahu mereka aura apakah yg sedang digunakan. Hasilnya setelah 6 jam  pertama wanita tersebut terdedah dgn aura ketiak lelaki menunjukkan skala mood wanita yang memeranjatkan... selain boleh menceriakan mood, aura ketiak lelaki juga ternyata dapat membuatkan wanita berasa tenang dan kurang tekanan.

p/s: tp kalo ketiak david beckham mcm dlm gambar tu sure wanita2 tak kisah kan hahahaha....

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories