Wednesday, May 11, 2011

CARA NAK KE PUTRAJAYA MENGGUNAKAN TRANSPORT AWAM?


Salam semua...


aduh sakit belakang, lengguh tangan n rase muak plak tgk kertas hahaha... almaklumlah hampir 13jam hari ni mengadap kertas exam mid year sekolah kakak... tolong staplerkan 600 set soalan exam... bersamaan 3 ribu helai... tolong kakak, dr kakak anta kedai baik adik dia buat... upah bg kt adik lg bgs dr bg kt cine kedai fotostat hehehe... 

ok2 berbalik kepada tajuk entri mlm ni, js memerlukan pertolongan geng2 blogger sekalian n kwn2 kalo2 lah ada yg tahu n sudi membantu... js ade interview 25 hb ni kt putrajaya n memandangkan takde transport sendiri nk pg sana n org2 yg slalu jd tukang hantar semua ade keje n js kena pg sendiri by transport awam... ni yg masalahnyer sbb tak tahu n tak pernah pn pg putrajaya guna transport awam... js tau dari umah kakak ni naik lrt sampai klsentral n dr klsentral ke ukm naik komuter pastu dr ukm nk naik pe lak? ade ke bus ke putrajaya? ke dr klsentral ade jalannya? ada sape2 bole bantu? nk naik teksi sah2 mahal la sbb jauh tu nk ke putrajaya... KERING la walet js nati.

ada sape2 tahu transport nk ke putrajaya? naik bus ape? no berape? or pape lah yg bole bg sampai js ke putrajaya tu... yup js tau sampai ukm ke mane2 ke js bole tanya but sblm tanya org2 sekitar masa tu tak salahkan tanya kwn2 n blogger2 yg tahu..at list takde lah dada ni dup dap dup dap nk kejar masa nk interview lg n so on kan... sape2 yg bole bantu amatlah dhargai...

8 comments:

  1. sayaaa....tak taw... hehehehe

    ReplyDelete
  2. alaaa lupe la ritu membe de bg tau..tp stahu adwa kene nek ktm smpai bndr tasek sltn n tuka nek train pinktu smpai putra pastu nek bus pulak..no bpe x sure la..huhu nnt adwa update blk yer..

    ReplyDelete
  3. salam...
    hahaha ayie ni kan mcm tau2 je dia td hehehe
    adwa oh ye ke tq ya nt update ye sbb js memang tak tau... ade ek train ke putrajaya?

    ReplyDelete
  4. IR tak pernah pergi naik public transport ke putrajaya.. huhu selalu naik kenderaan persendirian je..hurm xdpt la nk bg cara dia cmne

    ReplyDelete
  5. salam ir n zack... its ok sbb ramai yg tak tau sbb dh biasa pg guna keta kan hehehe...bdw tq so much

    ReplyDelete
  6. no bus ape sean? bgtau la detail...memang nk ni hehehe

    ReplyDelete

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories