Wednesday, June 22, 2011

JENAMA SELUAR DALAM LELAKI PALING HOT 2011

Salam semua...
hahaha... gelak jap sbb sure korang terkejut kan ngan tajuk entri sy ari ni... dh lama sgt tak cite pasal perihal lelaki ni so skang buat la balik... tajuk gempak n kalo nk letak gambar2 gempak pn bole tp segan la plak sbb pembaca blog sy ni ramai pmpuan hehehe... blog sy ni awal2 lg dh ckp more to male dgn erti kata lain more to male story n pape lah pasal lelaki... tp syukur gak pembaca pmpuan yg dtg tak kurang hebatnya... sy rase ngan fokus sebegitu ia tak menghadkan jantina pembaca blog sy ni? lelaki yg masuk sure nk tau lbh lanjut pasal lelaki n learn from tat n kalo yg pmpuan plak masuk sure atas sbb yg sama cume may b nk kenal lelaki ngan lbh dlm may b sbb dia dh ade pakwe ke or wat ever lah hehehe... so kt bawah ni sy senaraikan brand2 seluar dalam lelaki paling hot 2011... kalo korang nk tgk mcm mane rupanyer search google je lah ek... kang sy letak pic2 tu kontroversi plak blog sy ni hehehe... so kpd lelaki2 yg mementingkan jenama dan keselesaan jom try brand2 kt bawah ni n sgt2 berbaloi...










No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories