Monday, June 27, 2011

SAYA SUKA AWAK, AWAK SUKA SAYA?

"Mata memandang kecantikan dan kehenseman pasangannya
Tangan saling bersentuhan
Telinga dan lidah mengucap dan mendengar kata rayuan pasangannya
Kaki melangkah untuk berduaan bersama Hati dengan kata rindunya.
Janji Allah itu Pasti. Cinta akan datang mencari pemiliknya"
KATA-KATA PUITIS INI DI AMBIL DARI SINI


Salam semua...

Isnin dh jap je kan hari berganti hari hehehe... abg yen baru je pas sarapan mee grg yg mak buat... tgk syok2 mkn teringat wei diet2 trus tak jd nk tambah hahaha... kena diet sbb bdn dh mula naik, kalo makin naik lg nanti tak hot la kan kan kan... tp abg yen hot ke? perasannyer la hahaha.

Saya suka awk... awak suka saya? abg yen rase korang semua mesti pernah melalui saat2 mcm tu kan? kita suka kt seseorang tp kita tak tau sama ada dia suka tak kat kita ni or memang kita syok sendiri je ke or memang dia tak de feel papepn... bertepuk sebelah tgn takkan berbunyi kan... hmm... hah? abg yen? kalo ckp tak pernah lalui semua tu kompom korang ckp napok benar nipunyer hahahaha... Kalo ikut pengalaman abg yen la... byk kali gak kena mcm tu, kita suka kt dia tp dia tak suke kt kita, nk wat mcm mane abg yen kan tak hot mcm aaron aziz hehehe... pastu ade gak dh syok abis dh bila melamar dia dh ade pakwe... hampa kecewa hahaha...

Orang kata cinta tak boleh dpaksa, yup abg yen stuju benda2 mcm ni memang kena lahir dari dlm hati bkn main paksa2 nanti tak kekal sesuatu perhubungan itu... alamak terasa mcm ayat2 puitis sahabatku plak hehehe... mencintai seseorang tak bermakna kita akan memilikinya, kalo dia bkn jodoh kita bercinta lah 200% sekalipun ia tetap takkan bersatu... kan kan kan!!! So kpd sape2 yg nk share pengalaman or pape lah pasal ni jom kita sharing is caring hehehe... 



“Hai manusia, sesungguhnya Kami menciptakan kamu dari seorang laki-laki dan seorang perempuan dan menjadikan kamu berbangsa-bangsa dan bersuku-suku supaya kamu saling kenal mengenal. Sesungguhnya orang yang paling mulia di antara kamu di sisi Allah ialah orang yang paling bertakwa di antara kamu. Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui lagi Maha Mengenal.” ARM

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories