Monday, July 4, 2011

1st GIVEAWAY mohdkhairi.com: LUMAYAN

GA LUMAYAN!!!


Salam semua... kawan-kawan blogger, abg yen nak sampaikan berita baik. Sempena dengan ulangtahun kelahiran mohd khairi yang 23 pada 25 Jun lalu jom kita ramai-ramai memeriahkan GIVEAWAY  dia yang pertama. Blogger yang masih muda tapi matang dalam berblogging hehehe... abg yen percaya 1 day beliau pasti akan berda dalam kelompok blogger-blogger yang disegani... amin. Berminat? klik je banner kat atas tu ye... cukup senang cukup mudah. 


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:
(1) Follow blog ini untuk mengetahui segala update mengenai giveaway ini. DONE
(2) Klik butang 'like' fanpage HAIRIEcerulean" DONE
(1) Buat tajuk entri: "1st GIVEAWAY mohdkhairi.com" DONE
(2) Letakkan banner giveaway di atas dan linkkan ke entri ini. DONE
(3) Suka hati korang nak tulis apa ataupun tak nak tulis, aku tak kisah. DONE
(4) Dah siap, tinggalkan URL entri anda dalam ruang komen entri ini. DONE

TARIKH TUTUP: Ahad, 17 Julai 2011 jam 11.00 malam
Tarikh tutup mungkin akan berubah bergantung kepada jumlah penyertaan dan juga maklum balas daripada pembaca. Antara GA yang bakal kita perolehi... bakal ye belum kompom dapat lagi hehehe... tapi dapat baju pun ok dah hahaha...





Nak lebih detail terjah blog dia ye...

No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories