Monday, July 18, 2011

BlackBerry Storm2 9520: IDAMAN KALBU

Salam semnua...
Walaupun BB ni bukan yang latest tapi abg yen dah angan ngan BB ni sejak 2010... masa tu nak beli tak mampu sebab harga dia RM1499 la lebih kurang... student mane mampu beli so kumpul2 duit mampulah beli BB curve je tp pakai tak lama sebab abg ipar abg yen suka hp tu and then abg yen pun jual la kat dia... sekarang pakai sony je... wane merah hehehe... tp insya allah kalau ada rezeki BB storm 2 ni pasti akan abg yen beli... tak tau nape bole fall in love ngan hp ni... tapi bagi abg yen ia sgt2 elegan n ada class and memang abg yen tak berkenan pun dengan BB yang lain, tapi kalau ada yang nak bagi abg yen terima je hehehe... Tapi walaupun minat pada BB storm 2 ni abg yen tetap nak madukan dia dengan HTC incredible ke HTC disire ke or papelah HTC yang latest-latest... yang penting Android. wah bajet banyak duit perasan tol hahaha, tapi ok je kan letak tahap yang tinggi macam tu sebab nanti pasti kita akan usaha untuk mendapatkannya. Kalo berminat nak tengok spec BB storm 2 jom KLIK SINI.

BlackBerry Storm2 9520
Tetap menjadi idamanku

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories