Monday, July 18, 2011

BLOG REVIEW: JEJAKA JAMBU: PINKNYER

Salam semua...
Jom ramai-ramai pakai sokong blog baru ni iaitu JEJAKA JAMBU... pink kan blog dia hehehe, ala lelaki sekarang kan dah berani mencuba sesuatu yang baru dan pink sekarang ni bukan milik perempuan mahupun wanita je kan... lelaki pun boleh pakai pink. Jejaka jambu... hmm jambu ke? jom kita pakat-pakat terjah tengok jambu ke tak... ada yang kata jambu la jugak dan ada yang kata hot la jugak... wow hehehe...

Jejaka jambu adalah blog baru yang baru seminggu serius nak buat blog dan harapan abg yen kita sesama blogger ni sentiasalah sokong menyokong ye... blog baru banyak kekurangan tapi jangan mengkritik sampai tahap menghina tapi share lah segala ilmu yang ada kepadanya supaya jejaka jambu terus jambu dan bukannya akan berkubur selamanya.

JOM FOLLOW BLOG JEJAKA JAMBU

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories