Friday, July 15, 2011

DAPATKAN SIX PACK HANYA 3 MINIT SEHARI

Salam semua...
Pagi-pagi jumaat ni abg yen tampil dengan entri senaman khas untuk lelaki yang sememangnya mendambakan bahagian abs atau bahagian perut yang digelar 6 pack... semua lelaki terigin kan cuma nak dapatkannya memerlukan disiplin yang tinggi dengan melakukan senaman work out dan sebagainya. Abg yen tadi masa tengah follow blogger-blogger sporting yang join segmen 4 abg yen tu terjumpe lah video ni... mcm menarik je sebab hanya dengan melakukan senaman seperti yang ditunjukkan dalam video kat bawah ni je selama 3 minit setiap hari kita boleh dapat 6 pack... OMG. Tapi kalo tak cuba kita tak tahu kan... free je pun bukan kena pg bayar kt mane-mane kan... 3 minit sehari hanya buat sendiri kat rumah rasenyer berbaloi untuk kita cuba ya... abg yen pun nak cuba jugak lah hehehe.




Bagi abg yen dapat badan macam gambar kat atas ni pun dah syukur dah, dah hot tang tang tang dah hehehe, tak perlu lah sampai ketul-ketul yang dah tak nampak macam manusia... tu buruk sangat contohnya tengok gambar kat bawah ni...

Yang ni ok la lagi kalo yang ni... tengok bawah

eeewwww!!! tak nak!!!

Kalau nak tengok susuk tubuh idaman setiap lelaki 
KLIK SINI... antara entri abg yen yang lepas...

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories