Monday, July 4, 2011

KENALI BINTANG SEKSI TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON

Salam semua...
Sekarangkan tengah fenomena transformers jadi tak salah rasanya kalau abg yen bongkar cikit siapakah gerangan pelakon seksi dalam transformers 3 tu. Rosie Alice Huntington-Whiteley dilahirkan pada tanggal 18 April 1987 dan merupakan antara model pakaian dalam terkenal Victoria's Secret yang menggantikan tempat Megan Fox as the lead female character in the film Transformers: Dark of the Moon (2011). Oleh kerana abg yen sekarang berada di kampung dan tidak berkesempatan pergi menonton cite tu jadi abg yen sempat gak bertanya khabar pasal cite ni pada kawan-kawan yang telah menonton... Keseluruhannya semua cakap the best dan wow cuma pelakon wanita yang menggantikan megan fox je agak kureng ckt sebab still nampak la dia sedang berlakon, kita tak bole nak salahkan dia juga lah sebab dia baru bermula dengan transfomers tu pun sebab penarikan megan fox... walaupun agak kaku tp sebagai new comer she still awsome...


rosie huntington whiteley transformers. rosie huntington-whiteley,





rosie huntington whiteley transformers. Rosie Huntington Whiteley

rosie huntington whiteley transformers. Rosie Huntington-Whiteley.



No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories