Tuesday, July 19, 2011

"SAYA DARI UNIVERSITI MALAYA DAN UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA"


Salam... petang-petang join segmen lagi best kan hehehe, bukak-bukak blog teringat segmen suhazli muhamad, so cepat-cepat join hehehe sebab memang dah lama nak join segmen beliau cume asyik terlupa je ni alang-alang dah ingat kena cepat-cepat buat kan hehehe... Nice segmen, abg yen suke segmen mcm ni... segmen mesra blogger. Kepada yang nak join tu klik banner kat atas tu ye... wajib join sebab boleh mengeratkan persahabatan sesama blogger kan... tak rugi pun.

Nama saya HIDAYAT FAZRIN dan nama manja ABG YEN... kawan-kawan sebaya panggil eday atau faz tapi sinonim sangat dengan nama ABG YEN... hehehe. Abg yen bekas student UM sesi 2002-2003 dan grad pada 2005... stay dari 1st sem sampai grad kat kolej kediaman pertama. Lulusan ijazah sarjana muda pengajian media, majoring in publishing dan sekarang menyambung pelajaran ke peringkat master falsafah--- tesis sepenuh masa di UKM sesi dec 2008 till now... tinggal di kolej rahim kajai. Tu je la wat masa sekarang hehehe... sekarang berkerja sendiri di FAZNET MULTIMEDIA COMPUTER CENTRE SEJAK 2008....

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories