Friday, July 8, 2011

SEGMEN 3: PROMOSI BLOG KE 20 SALURAN

Salam semua...

Perut dah kenyang tiba-tiba hari ni nak makan sarapan dan kebetulan adik abg yen dah siap-siap beli nasi bungkus ala nasi ayam bakar je hehehe... Memandangkan segmen-segmen yang abg yen dah buat sebelum mendapat sambutan hangat seluruh dunia jadi lahirlah segmen ketiga abg yen ni... perasan seluruh dunia je kan hahaha... Setiap blogger yang menyertai segmen abg yen ni akan disenaraikan dalam entri INI dan abg yen akan promosikan ke 20 saluran group-group blogger popular sekerap mungkin bermula jam 10 malam ini... hope hasil promosi itu akan banyak traffik-traffik yang datang singgah ke blog-blog korang... bestkan!!! bestnyer... jom join ramai2 kita GEGAR!!!

HIDAYAT FAZRIN

Syarat Penyertaan:
  1. Follow me dan like fan page abg yen.
  2. Buat entri guna tajuk segmen ini dan linkkan ke blog abg yen.
  3. Letak header blog abg yen dan tinggalkan link entri anda dalam bahagian komen ya.
  4. Tagkan lah kat sapa-sape yang korang nak (tak kisah berape org pun).
Korang nak tulis apa dalam entri tu terserah dan gunalah gaya bebas ke gaya kuak lentang ke janji syarat-syarat kat atas tu dipenuhi... Senang je kan segmen mudah-mudah je senang nak join dan tak pening kepala nak buatkan hehehe, Segmen ini berkuatkuasa bermula jam 10 pagi ini sehinggalah 10 malam ini... so apa lagi tak rugi pun kalau join... sama-sama akan merasa kelebihannya...


No comments:

Post a Comment

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories