Tuesday, July 19, 2011

SEGMEN 5: BLOG REVIEW NO. 1 ALYAESPREZZO

Salam semua...
Blog pertama yang abg yen review untuk segmen 5... keistimewaannya sebab alya adalah blogger pertama yang join dan memang dah niat yang pertama pasti wajib review cuma malas nak bagitahu dalam entri semalam hehehe... baru gempak cikit kan hehehe... perkenalan dengan alya dalam blog masih baru dankalau tak silap baru around 2-3 minggu kot tapi alya memang sporting abis lah... peramah n suka membantu abg yen hehehe... kat fb memang antara kawan-kawan yang selalu say hai kat abg yen... alya lah hehehe... Cuba tengok blog dia ni, abg yen sendiri pun kagum dan terpesona jap... nampak kan ciri-ciri otainyer hehehe... so abg yen malas nak cite lebih-lebih, korang kena terjah sendiri dan nilai sendiri, bagi abg yen blog alya memang memukau.



http://www.alyaesprezzo.com/

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories