Wednesday, July 20, 2011

SEGMEN 5: BLOG REVIEW NO. 5 WANEEY89

! cik chipsmore !
JOM TERJAH BLOG WANEEY, KLIK JE BANNER TU
Salam semua...
Jom terjah blog cik cipsmore ni... juga blogger baru, peramah dan tak sombong tau... blog dia ada lagu JJ tajuk apa abg yen tak pasti la... bagi abg yen lagu JJ ni layan je hehehe... blog ni ada potensi cuma tingkatkan usaha anda blogwalking ya... dan jangan lupa join contest ke segmen ke banyak-banyak dalam memperkenalkan blog ni dimata dunia...hehehehe... eh abg yen ckp mcm ni takpe ke? hope waneey terima semua ni sebagai nasihat membina ya... jangan risau blogger akan sentiasa menyokong blogger... kalo ada yang tak menyokong bagitahu je abg yen... nanti abg yen pg sound dia hehehe...

Jom sama-sama bagi sokongan pada waneey... terjah ramai-ramai blog dia, kita pakat follow ramai-ramai dan bagi semangat untuk dia berkarya tiap-tiap hari....


mase mule2 aye kenal beliau..aye betul2 confius..yer lol..
jejaka yang ade banyak name...
penah kot aye tanye kat "ee day" sape tu "abg yen"...
pastu ade lagi satu name "hidayat fazrin"..wakakaka
jawapan yang aye dapat cm nie tau..
"ee day" & "abg yen" adalah owg yang same.. 
eeday  +  abg yen  =  hidayat fazrin

Kalau nak tengok apa yang dia tulis selanjutnya untuk abg yen bagi segmen 5 jom sama2 kita terjah BLOG DIA...

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories