Thursday, July 14, 2011

Segmen: Single VS Couple | Ashraf Jalil


Kepada yang berminat nak join segmen dari Ashraf jalil sila klik gambar kat atas tu ye... segmen yang sangat menarik dan mempunyai keistimewaanya.

"Ape yang bestnye single ni ?"
Oleh kerana kekecewaan dengan cinta lalu, pada pendapat abg yen la... singgle is better... dah nasib badan dapat buah hati yang sangat-sangat mengecewakan hati... kalau cite kang jadi kes memburuk-burukkan bekas ex plak kan...so mcm mane ye nk kasi story yang tak ke arah tersebut? hmm... hmm apa yang boleh abg yen cakap cinta yang bertahan 5 atau 6 tahun sekalipun tak mungkin bisa kekal kalau di dalam hati terpahat kecurangan... kesetiaan abg yen bagi tapi kecurangan yang diberi... hanya kerana karier memisahkan jarak antara kami... dia mula beralih arah dengan cinta rakan sekerja... bila ditanya alasannya berbuat sedemikian... "hidup dengan abg yen takde masa depan" hmmm terima kasih, tuhan maha kaya. sejak kami berpisah 4 tahun lalu kini dia kembali menagih cinta... sorry naik lorry la...

4tahun tanpa ikatan:
  1. Terasa tenang setenang tenangnya...
  2. Terasa sudah banyak perkara-perkara diabaikan demi mengejar cinta yang tak kesampaian.
  3. Banyak masa bole dihabiskan dengan keluarga tercinta
  4. Bebas melakukan apa saja tanpa perlu memikirkan apa-apa sekalipun dalam menjadi hati sidia.
  5. Bebas kemana-mana sahaja tanpa perlu memberitahu sidia.
  6. Tiada hati yang perlu dijaga siang dan malam.
  7. Tiada lagi sesi bertekak atau gaduh-gaduh sebab abg yen bukan kaki gaduh.
  8. Boleh keluar dengan sesape je, boleh hang out dengan sesape pun tak kira masa dan ketika.
  9. Boleh lepak dengan semua kawan-kawan bkn terhad ngan dia je dulu.
  10. Dah takde orang yang nak jeles tak tentu pasal.
  11. Dah takde benda yang perlu difikirkan pasal dia, hidup harus diteruskan dan bergembira.
  12. Abg yen boleh kawan dengan sape je boleh rapat dengan sape je.
  13. AM FREE TO FLY
  14. Syukur abg yen dah bebas...amin
Moral of the story hidup single adalah lagi baik bagi abg yen... kalau cinta datang lagi selepas ni, abg yen akan pastikan yang terbaik untuk abg yen... amin 

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories