Sunday, August 21, 2011

RADIANTHIJAB'S: TUDUNG DAN SHAWL CANTIK-CANTIK, TEMPAH SEKARANG!


Salam semua...
Kali ni abg yen nak promote satu blog yg menjual tudung2 dan shawl cantik2 n lawa2... harga plak berpatutan dan lebuh murah dari pasaran samada kt pasar malam ke or kt butik2 mane2 lah... nape abg yen berani cakap mcm tu? sbb abg yen adalah salah sorang pelanggan RADIANTHIJAB'S hehehe... eh bukan beli tuk abg yen pakai la... tu buang tebiat hahaha... abg yen beli tuk mak dan kakak la... apa yg pasti diaorang suka tudung2 dr butik ni dan puas hati so benda baik tak elok kita simpan sorang2 so kepada sape2 yang nk beli n tgk2 tudung n shawl sila2 lah jenguk2 ke:
  1. FAN PAGE RADIANTHIJAB'S
  2. BLOG RADIANTHIJAB'S
Banyak pilihan tudung dan shawl, so jom pakat2 terjah n tempah sbb lambat2 nati putih mata la sbb tudung atau shawl yg kita nk dh sold out... so baik cepat2 tempah n buat byran nanti cepat la sampai kt umah n bole test2 pakai ngan baju raya tu kan hehehe... so kt bawah ni abg yen ade letakkan beberapa tudung je nak tgk lebih2 terjah fan page n blog radianthijab's ye...





PESAN ABG YEN: Tempah sekarang lambat-lambat habis... hah hah tak tau hehehe!

KOMEN TANDA SOKONGAN

Categories